2010-08-11

Tjenare!Nu vill jag kolla en sak med Er alla jägare!Finns det någon som vill ta tag i ett "bymöte" inför älgjakten?Kjell Tjärnås gamla pärm med alla kontakter och gamla beslut finns hos mig.Bara att ta tag i för den som vill hålla i det.I annat fall kan pärmen stå kvar hos mig tills någon känner sig manad...Hälsningar Magnus

Med facit i hand är det ungefär hälften av alla lag i Vemdalen som går på dessa möten och några till efter påstötning. Övriga anser att jakten och särskilt älgjakten är en angelägenhet som endast berör det egna laget och knappt ens det. Men om någon skulle nå ett bättre resultat är det bara att gratulera. Samarbete är ett måste om vi ska ha en livskraftig älgstam.
mvh Bertil

2 kommentarer:

  1. Inga reaktioner på bysamverkan ännu men en del kommentarer har lämnats på Time och det är kanske enklare men det vore kul med lite debatt på älgbloggen.

    SvaraRadera
  2. Det är väl nu vi skulle kunna skapa en riktigt bra älgstamm. Det är väl lättare att spara när det finns bra m älg än när det är dåligt. Sen har alla olika syn på vad som är bra eller dåligt,men har man väl kommit till diskution har man kommit en bra bit på vägen. Har vi en diskution på lika många tusen hektar älgmark som vi jagar björn på har vi ett grymt läge.

    LARI

    SvaraRadera