2010-09-12

Galbergslaget har skjutit tre tjurar Erling, Edvard och Karl-Åke. Nu lite mera älg Johan Höglund har skjutit en ko det var hans första älg, Carl Åke har skjutet en kalv för sin duktiga hund. Hälsningar Gunnar.
PG Nyman meddelar att Kalle har skjutit en kalv för sin hund Lord. Mera Kalle en åttataggare bakom dass för Lorden. Larri Mann i Grafsrömslaget meddelar att en stor och en liten är fälld. Vålkojan 4 vuxna Sersålaget 3 vuxna. Lillen Stensson har skjutit en pinntjur och en kalv. Trumlaget har fått en lilltjur skytt Anders Häggkvist. Tväråvallens jaktlag sköt en oxe första morgonen. Per Eriksson rapporterar att Näsbergets jaktlag har fällt 2 stora och 2 kalvar.
Simon Everlid har skjutit sin första älg en pinntjur och han jagar med Håsjöns jaktlag. Landaråslaget har spräckt nollan genom Erling som sköt en kalv för sin hund uppe på åsen. Erling ångar på och har nu även en ko på sitt samvete Fallaget har skjutit fullt 2 stora och tre kalvar. Bûsklaget har skjutit en fin tjur på Galberget.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar